Vad är Helt Perfekt Ajekt?

Helt Perfekt Ajekt är min första podcast, som gick under ett par år med en minst sagt eklektisk musikblandning. Totalt blev det nästan 60 avsnitt (inklusive ett videoavsnitt) innan det gick i graven. Ett patetiskt försök till en andra säsong, med mer pratinslag, föll ganska snabbt och det ligger faktiskt en lång filmdiskussion och väntar på att redigeras sedan nåt år. Jag vet faktiskt inte var filen är längre.

För lite över två år sen startade jag podcasten Commoflage med musik från hemdatorn Commodore 64 och nyare remixar av dessa. Denna podcast rullar fortfarande och närmar sig 40 avsnitt.

Nu startar alltså säsong tre av Ajekt, eftersom det drar i podcast-tarmen och Commoflage inte bjuder till den variation jag behöver. Programmen blir ungefär en halvtimme långa och kommer innehålla diverse snack om vadhelst jag känner för, blandat med musikstycken av varierande sort.

Du är hemskt välkommen att bidra till programmet på alla sätt. Kanske har du ett tips på ett ämne att prata om, kanske har du en fråga du vill att jag svarar på, en önskelåt du vill att jag spelar eller så spelar du helt enkelt in ett eget inslag till programmet!

Inom kort kommer Ajekt s03e01, tills dess kan du hålla till godo med alla avsnitt från tidigare säsonger. Du kan lyssna på dem i arkivlänkarna i menyn, eller så går du till http://www.mixcloud.com/Ajekt/ och klickar dig runt. Har du Mixclouds app i telefonen så kan du enkelt söka upp programmen där också.

En reaktion på “Vad är Helt Perfekt Ajekt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *